Feeds para blogs

Hola!

Cada día encontramos algo nuevo.
Después de mucho tiempo con Bloglines, hoy he encontrado algo nuevo que creo que nos ayudará a poder leer blogs: Google Reader.

Parece ser que va un poco más allá que el antiguo y rudimentario BlogSearch (Buscador de Blogs) de Google.

Es una buena herramienta por lo que he leído como primeras impresiones. Es muy rápida y merece la pena echarle una ojeada.

Alguno la consideran ya como la Bloglines-Killer, el tiempo nos dará la razón. Ya veremos como va.

google-reader


¡Estos de Google están locos!
(versión sucedánea de Obélix que decía: Estos romanos están locos.)
¡No paran!

[escuchando Johnny Rivers]

7 comentarios :

  1. Vaig estar fent-li una ullada ahir al matí, a mí no em va agradar molt. Prefereixo bloglines o feedness. Crec que encara li queda una mica per pulir, però qui sap, potser més endavant.

    ResponderEliminar
  2. yo creia que lo de blogger ya era de google :O o parte de google. Google se esta expandiendo en todos los campos de la informatica :O ya veremos si sigue al mismo nivel en todo :) aunque quien mucho abarca poco aprieta :P

    Si buscas aniwiki en el link de google que has puesto tu blog sale el primero ;) besis :* tqm

    ResponderEliminar
  3. Hola Azrrael,
    M'he ficat també el Bloglines que mai l'havia gastat massa i tenies raó de moment crec q està molt millor que el Reader Google, encara que l'aparença m'agrada més la del Reader, la del Google, potser són manies :P

    Holi Eritzon,
    La ferramenta Blogger és del Google, però hi han moltíssimes més que no ho són i també fan el seu bon paper :) És veritat he buscat i surt el primer, però suposo que serà de casualitat no? :O Besis :* tvm

    ResponderEliminar
  4. He entrat al Google Reader i té prou bona pinta. Investigant per ahi he trobat una cosa anomenada orkut. Sabeu de què va açò de orkut?

    ResponderEliminar
  5. Segons la Wikipedia Orkut es una espècie de comunitat virtual de gent, promoguda com no pel Google. Potser està bé qui sap. Jo de moment estic entre el BlogLines i el Reader Google ja veurem quin m'acaba convencent.
    Si vols saber més coses Wikipedia Orkut.
    Jo no n'havia sentit a parlar mai. Potser va una mica més enllà que el simple xat que ja s'ha quedat una mica desfassat, no sé. Si trobo alguna cosa més t'ho faig saber.

    Anem-nos-en-hi doncs! :P

    ResponderEliminar