The Wombats

No coneixia ni al grup "The Wombats", ni tampoc l'animalet marsupial wombat, però quan vaig veure el vídeo que havien fet del viatge d'Austràlia els 4 magnífics: Àlex, Irene, Òscar i Laura.

Quina passada de viatge, i les fotos totes molt xules. I també al veure el vídeo amb la selecció, les cançons anaven molt bé, The Wombats, Indiana Jones per al moment selva, la de Paris Texas per al desert, molt currat :)


Aquest és un dibuix que he trobat de l'animalet en qüestió :P semba molt divertit. Estaria bé anar-hi per a veure tots els marsupials i els animalets de per allí, els paisatges i les ciutats i tot el q hi ha per allí ;)

I aquest és una cançoneta del grup per si voleu sentir com sonen :)



Per cert la cançó és "Tales of girls, boys and marsupials" i està molt xula, si voleu anar-hi a la sala Bikini de Barna el 20 d'octubre podeu sentir-la en directe ;)

8 comentarios :

  1. Clar, The Wombats. Si ho estava comentant un dia amb l'amic David! No estaves tu davant? Me encanten. Eixa cançó està xula, però esta m'agrada més: http://www.youtube.com/watch?v=ZTEN359V8pI
    Es diu Moving To New York.Besets.

    ResponderEliminar
  2. :) doncs no estava, però estàn xulos. mola la musiqueta.
    besiwikis!

    ResponderEliminar
  3. Pues jo tampoc coneixia ni l'animalet ni el grup! Després quan arribe a casa miraré en youtube (que así al treball l'han bloquejat per a que la gent com jo no pergue el temps, jeje)

    ResponderEliminar
  4. l'animalet és molt curiós, un marsupial. i la músiqueta q del vídeo mola molt. és molt divertida i t'entren ganes de cantar-la a tu :) ja ho veuràs.
    saluwikis!

    ResponderEliminar
  5. siiiiiiii jo vull anar al concert! tp es massa car i segur que està molt bé!!!! a mi la que m'agrada molt és 'let's dance to joy division'

    ResponderEliminar
  6. pues ja em contaràs com és. besits!

    ResponderEliminar
  7. ueeei és la cançó del video!! va ser tot un descobriment trobar-la al vostre ordinador de casa, quina casualitat!!

    lo d'anar a Austràlia ja ho saps: estalviar i buscar un any que tinguis tot un mes sencer per anar-te'n. Iuhuuu!

    ResponderEliminar
  8. jeje, doncs a veure si podem i algun estiu ho fem. encara que és complicat tenir 1mes, per no dir impossible. bé ja es veurà.
    i la cançoneta molt xula :)

    ResponderEliminar