Passejant per Chinatown

A qui li avellix un tast de menjar xinés a ChinaTown?

A la majoria dels aparadors de cuina xinesa podiem trobar aquesta especialitat d'ànecs, algú s'anima amb una mica d'ànec cruixent o com deien allà el Crispy Duck. I si algú té traça a fer menjars, aquí us deixo la recepta.

Crispy Duck

També vam veure la famosa fruita anomenada Jack Fruit. No sé si s'aprecia molt a les fotos però allò era inmens. Hi havia que veure-ho amb els propis ulls. Ja m'hagués agradat provar un mos a veure quin gust tenia.

Jack Fruit

Jack Fruit

Però potser preferiu una mica de marisc, bé més concretament aquest calamar taronja. El color és molt llampant i segur que el sabor és d'allò més bó, encara que poster el sabor sigui una mica picant, no?

Calamar

Bé i si teniu una mica de mal de panxa després d'algun d'aquest plats exòtics només teniu que passar per la tendeta de remeis i segur que us solucionen el mal de panxa, el mal de cap o qualsevol altre mal que pugueu tenir.

Remeis de Chinatown

Res més, això és tot, espero que us hagi agradat aquest petit passeig per Chinatown de London i si alguna vegada hi torno podré experimentar més cosetes bones.

A10 a Chinatown



Si te caes siete veces, levántate ocho.
Proverbio chino

5 comentarios :

  1. Sí que se aprecia que es enorme la Jack Fruit, lástima que no pudieseis probarla. Un recorrido muy interesante...+ cosas, por favor!

    ResponderEliminar
  2. Hum...me encantan los platos exóticos, y China es uno de los países que algún día me gustaría visitar...Aunque confieso que soy una "poreguita" y me da un poco de respeto comer aves en China, por el tema de la gripe del pollo...
    Bonitas imágenes las de Londres.

    Un beset!

    ResponderEliminar
  3. holas tas, es una penilla no poder probarlo :P pero no passa res :) cuando tenga + tiempo pondré + cosas lo prometo.

    hi beresit, me alegro q coincidamos en lo de los platos exóticos :) bueno supongo q con lo de la gripe aviar estamos un poco cagaillos pero todo se arreglará, y habrá paz en el mundo, y seguro q cada día todo es un poco mejor q el anterior. uys q optimista estoy hoy no?

    saluditos a las 2 y q tengáis un buen finde!

    ResponderEliminar
  4. Entonces si volvemos a ir a Londres, tenemos que pedir el siguiente menu:
    De primero, sepia naranja.
    De segundo, crispy duck
    y de postre una jack fruit :) aunque una entera no, solo un trocito :P y para digerir bien una infusion de la tienda esa? me gusta el plan :)
    Te acuerdas del gato ese que vimos que levantaba el brazo? :) b7s

    ResponderEliminar
  5. fali eritzon, podem demanar aquest menú :P segur que està molt rebó tot. siii, també m'enrecordo del gat malèfic q vam veure q movia la maneta :O
    besis :)

    ResponderEliminar