Veritat o mentira?

Ahir vaig llegir la noticia de la teoria de l'espaguetti volador.



Sigui com sigui ja tenim merchandising al canto.


De todos los animales de la creación el hombre es el único que bebe sin tener sed, come sin tener hambre y habla sin tener nada que decir.
John Ernst Steinbeck

12 comentarios :

  1. Buenas Aniwiki, es la primera vez que escribo por aqui, pero que sepas que miro tu blog casi cada dia, por cierto quiero una camiseta del monstruo del spaghetti volador. :)
    Ummm no te he comentado quien soy...bueno espero que lo adivines.

    ResponderEliminar
  2. Bé, jo crec fermament en la teoria de l'spaghetti i fa temps que em considero un dels seus més acòlits.

    Els spaghettis son grans, i la salsa el seu profeta.

    ResponderEliminar
  3. Hola ylah, ahora no caigo quien puedes ser pero me alegro MUCHÍSIMO que te hayas decidido a escribir. Supongo que te habré dado la paliza un montón con que tengo blog y todas esas tonterias que digo y al final te has decidido :) GRACIAS
    Ah! ya me dirás quien eres vale?

    Doncs jo no ho tinc molt clar escurçó, suposo que serà qüestió de llegir-ne una mica més, però ara hi han poques coses en les que cregui realment, si és que realment en crec en alguna. :O

    ResponderEliminar
  4. Hola, això de l'espaguetti volador va nàixer com a resposta a la polèmica que hi ha als USA entre evolucionistes i creacionistes.
    Bush i companyia diuen que a les escoles no s'ha d'enssenyar la teoria de al evolució per què és mentira. Així, recolcen la teoria de la creació per un Ser Suprem, Dèu, i que ho va crear tot tan perfecte què va "inventar" també la evolució com a forma de avnaçar al vida. Per això, el Govern Bush es creacionista i vol que aquesta teroria siga la que s'enssenye a les escoles, i no la teoria de la evolució.
    Llavors va eixir un il·luminat fart de tot i va dir que ell creia en la teoria del FSM, Flying Spaguetti Monster que era qui havia creat tot segons ell i que eixa era la teoria què es deuria enssenyar als col·legis. En plan xufla. Però està agarrant molt de protagonisme ultimament i com sempre es montarà tot un mon al seu voltant.
    Bona niiiit.

    ResponderEliminar
  5. Gràcies per l'explicació stephen :) Bona nit!

    ResponderEliminar
  6. Ah, i a més a més, hi ha uns tipets que donen un premis de 250.000 dollars a qui puga prova que Jesús NO era fill del FSM.

    http://www.microsiervos.com/archivo/ciencia/el-monstruo-espagueti-volador.html

    "Tal vez lo más interesante sea el premio de un millón de dólares (originalmente eran 250.000 pero ha aumentado) en el Concurso sobre Diseño Inteligente que ofrece Boing Boing:

    Estamos dispuestos a pagar 250.000 dólares a cualquier individuo que pueda probar de forma empírica que Jesucristo no es el hijo del Monstruo Espagueti Volador."

    ResponderEliminar
  7. Doncs ara estava mirant la seva web stephen però no sabia que havien parlat de l'espaguetti volador :) quina casualitat. jo fa temps també en vaig sentir parlar però creia q ja s'havia acabat i ahir ho vaig tornar a a llegir. Per això ho he ficat al blog. Ara si q bona nit eh!

    ResponderEliminar
  8. buff!! si que tiene ya merchandising el espagueti volador :O La teoria del espagueti volador esta bien como respuesta a que en estados unidos quieran enseñar como teoria cientifica valida el creacionismo, ya que desde el punto de vista cientifico las dos son igual de validas, las dos se basan en la fe, y eso es algo personal de cada uno :) pero para hacer negocio me parece un poco feo el bicho espagueti, espero que no exista y me castigue por haber dicho esto ultimo :P Aunque he de reconocer que esta imagen me hizo mucha gracia:

    Espagueti Sixtino :)

    ResponderEliminar
  9. La verdad es que realmente demuestra que si se admite esa enseñanza construida sobre la fe también puede ser válida cualquier otra basada en creencias distintas. Y la reivindicación de que los nenes/as en el cole tengan su clase de religión FSM si lo piensas estaría perfectamente fundamentada.
    Me viene a la cabeza la peli de la vida de Bryan "Adoremos a la calabaza"
    Juas, juas! Que bueno el merchandising y también el enlace a la imagen del spaguetti sixtino de Eritzon.
    Un abrazo!

    ResponderEliminar
  10. Jejeje. Mica a mica us aneu rendint a la evident existència del Flying Spaghetti Monster.

    Bé, conyes a part. Puc respectar les idees religioses de tothom... Però les teories creacionistes tenen una fèrum bastant rància. No entenc aquesta falera per inventar teories d'acord les idees de cadascú.

    L'evolucionisme darwinista no és ni antirreligiós ni anticristià; és una teoria que té fonament en base a indicis i arguments mostrals, no crec que cap religió tingui l'objectiu d'explicar-nos l'orígen i evolució de les espècies, almenys no deuria tenir aquest objectiu sinó d'altres altres objectius més ètics i morals.

    Bé, almenys així ho veig jo.

    ResponderEliminar
  11. Hi eritzon està graciós això de l'espaguetti sixtino :P

    Yo últimamente no me creo muchas cosillas tastavins así que no sé pueden seguir probando cosas a ver si al final creemos en algo, aunque quizá no sea neceario creer en nada no?

    Crec que estic d'acord amb tu escurçó. Deixem cadasqú que faci el que li convingui i ja decidirem nosaltres si volem o no creure-hi.

    ResponderEliminar