Una curisiotat via mèil

M'havia arribat això per mail i m'ha fet gràcia. Sembla que sigui una broma però no és real com la vida. ¿Algú ha vist alguna vegada un pont que tingui aigua?


Es diu "Cross of streets and water" i aquesta era la fotografía de la seva inaguració.
El pétarf també va fer la seva singular inaguració

És un canal-pont (bé no sabria dir si aquesta paraula està al diccionari, però s'entén el que vull dir no?); doncs bé aquest canal-pont està a sobre del riu Elba i fa d'unió entre els canals de l'Alemanya Oriental i l'Occidental, que ara ja en són tot una. Formava part del projecte de l'unificació de les dues alemanyes, quan es va caure el mur de Berlín.
Es troba a la ciutat Magdeburg, prop de Berlín. Varen tardar 6 anys en fer-ho i va costar 500 milions d'euros. Tota una obra d'enginyeria. La funció principal que té es facilitar el comerç i de llargada fa 918 metres.

Aquest alemanys, sempre estàn a l'última.

3 comentarios :

  1. Sí que es curiós. Si no ho arribes a explicar hauria pensat que no serveix per a res i és només una excentricitat. Tindrem que viatgar i visitar-ho (qui poguera!). Que bé que s´ho pasa el Petarf! :)

    ResponderEliminar
  2. si que es raro el puente ese :O que maravillas se hacen hoy en dia :) ademas de para el comercio, tambien puede servir de piscina improvisada :) aunque nada mas por la orilla no valla a ser que pase un barco de esos :O que gracia el petarf! :D

    ResponderEliminar
  3. Jo quan ho vaig llegir, al primer moment pensava que seria un montatge d'alguna foto, pq per mèil sempre n'envien un munt, però va a ser q no.
    El pétarf s'ho està passant d'allò més bé. Espero pugue acompanyar-nos durant molt de temps :)

    ResponderEliminar